donderdag 4 augustus 2011

Zalig! De ZON!

Genieten jullie ook zo van dit heerlijke weer? Ik ben er helemaal verliefd op! Je zult me dan ook niet veel binnen vinden momenteel! Van de week ben ik veel met Flopke naar het park geweest en heb daar lekker met haar gespeeld! Ook heb ik er een filmpje van gemaakt:

Daarnaast werk ik sinds kort ook weer eens met lijstjes en schrijf ik alles op wat ik op een dag tegen kom om even te moeten doen. En het werkt goed! Ik vergeet veel minder en er komt veel meer uit mijn handen en dus minder frustraties! En dat geeft veel voldoening! Zo is mijn scootmobiel ook weer gemaakt en kan ik er dus weer veilig op uit met Flopke, zoals je kon zien!

Gisteren zag ik op TV (bij “je echte leeftijd”) dat als je wilt afvallen je vooral eerst moet zorgen dat je hoofd leeg is en dat krijg je voor elkaar als je huis schoon is en op orde, dus niet rommelig! En bij mijn geldt daarbij dan nog dat ik controle moet hebben over mijn leven in de vorm dus van die lijstjes, zodat ik niet zoveel vergeet. Nu dus vanmorgen weer begonnen met Nordic Walken en het voelde zo goed! Echt heerlijk weer om buiten te zijn en vooral te sporten! Dit is dan mijn uitzicht:

PICT0741 (Small) PICT0791 (Small)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...