zaterdag 2 maart 2013

Funny O 1e les @ KC Pampus

 

Vandaag begon de sport en spel cursus bij KC Pampus weer, na de winterstop. Flopke was helemaal hyper toen ze door kreeg waar we naar toe gingen. Het was een gepiep op de achterbank van jewelste! Voordat de les begon had ik haar maar even vast gezet aan een paaltje vlak bij, want trekken dat ze deed in haar enthousiasme! IMAG0667We hebben weer wat gehoorzaamheids oefeningen gedaan en daar was mevrouw ook wel aan toe! Uiteindelijk ging het aan het einde een stuk beter als aan het begin! Ze wist weer alle konijnen keutels te vinden die er lagen en had nergens oog voor behalve dat!644530_380140622093396_1022741022_nMaar de toestellen vielen in de smaak en daar ging ze met veel plezier overheen en doorheenIMAG0672

IMAG0670IMAG0671

 

 

 

 

 

 

De tunnel was niet helemaal nieuw, want dat heeft ze als puppy al getraind bij de fokster en ze is daar dus ook helemaal niet bang voor. Op de Open Dag van KC had ik dat van de zomer nog even geoefend, zodat ik nu ook zeker wist dat ze er zonder angst doorheen zou rennen! Op het laatst hebben we de wip nog geoefend en ineens viel bij mevrouw het kwartje en stoof ze er overheen, alleen wist ze niet dat ie na het middelpunt om zou klappen! Dat was schrikken, dus de tweede keer verkoos ze om een stukje erover heen te tijgeren! Volgende keer weer verder oefenen en deze eerste angst eruit krijgen!

Het was een geslaagde ochtend trainen! Doodmoe maar voldoen zijn we na thuis komst even een uiltje gaan knappen samen! Volgende week een borduur-workshopje voor mij, maar over twee weken gaan we weer vrolijk verder! Het is echt zo genieten met mijn wijfie!

vrijdag 1 maart 2013

Lekker wezen genieten van mijn wijffie!

PICT0293PICT0295PICT0311PICT0309PICT0360PICT0404

O ja, klik niet op de laatste foto waar ze ligt te rollen als je niet tegen dode ratten kunt…grrr! Ze weet het altijd wel uit te kiezen waar ze in en op gaat liggen rollen!

Last but not least: Mijn Princesje! Blijft een mooi koppie he!

PICT0307PICT0409

Flopke 4 jaar!

PICT0235 (Small)Ja, kleine meisjes worden steeds maar groter! Ach groeien doet ze eigenlijk niet meer, behalve als ze teveel koekjes krijgt, dan gaat ze in de breedte! Maar dan mag ze weer wat extra flink rennen en rent ze ze er gewoon weer af!

Verder gaat Madammeke gewoon weer lekker en dat is heel wat waard! Ze mag het nu proberen zonder maagzuur remmers, dus maar eens zien of ze het zonder redt! Ze is er wel goed van opgeknapt de laatste 6 weken, dus we hebben goede hoop! De tijd zal het leren en anders is het gewoon weer terug naar 1x per dag voor de nacht.

Ze is al aardig gewend aan die hand in haar bekkie voor het slapen gaan, maar ze ontdekt  wel altijd leuke trucjes hoe ze het moment suprème kan ontwijken! “Dan ga ik lekker in mijn bench liggen en daar kom je toch niet makkelijk bij me vrouwtje!” “Nee Flopke, daar ga ik niet in klimmen om die pil achter in je bekkie te duwen! Maar als ik “koekje” roep ben je zo nieuwsgierig dat je toch echt moet komen kijken of er nog eentje te snaaien valt!”

Pak, ik heb je!

En als dat een keer niet lukt laat ik je gewoon liggen, want alleen slapen vindt je echt niks, dus dan kom je 5 minuten later toch wel kijken of je bij mij mag slapen! Dus ik ben je nog steeds te vlug af! Zo flink als je nu al bent, je blijft toch echt mijn kleine meid!PICT0233 (Small)Vandaag dus een feestdagje hier in huis! Lekker gebakje bij de koffie en voor Madammeke natuurlijk een overheerlijk botje, dat er grif in ging!

                PICT0238 (Small)PICT0241 (Small)

Vanmiddag mag ze het er lekker allemaal weer afhollen in het park!

Fijne dag verder!PICT0243 (Small)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...